Congres Familiekunde Vlaanderen 2018 in het teken van…

Image: 
http://www.familiekundevlaanderen-leuven.be/

In 2017 was Brugge eventjes de genealogische hoofdstad van België. Op zaterdag 17 maart 2018 valt deze eer te beurt aan het Vlaams-Brabantse Leuven. Die dag organiseert Familiekunde Vlaanderen immers haar 53ste Congres. Ditmaal zijn we te gast in het H. Hartinstituut te Heverlee.

We lichten alvast een tipje van de sluier op: in 2018 staat het Congres van Familiekunde Vlaanderen in het teken van ‘Een zwart schaap in de familie? Het onverwachte in rechtsbronnen'. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen tijdens deze genealogische hoogdag!

In 2017 vond het 52ste Congres van Familiekunde Vlaanderen nog plaats in het Brugse Belfort en stadhuis (foto: Monique Depraeter).

Er wordt in 2018 geen ‘Dag van de Familiegeschiedenis’ georganiseerd. De inschrijvingen voor deelnemers en standhouders zijn nog niet geopend; hierover wordt nog uitgebreid gecommuniceerd via de geijkte communicatiekanalen, waaronder Vlaamse Stam. De congresorganisatie is in handen van Familiekunde Vlaanderen Regio Leuven in samenspraak met Familiekunde Vlaanderen. (Frontfoto: Michel Van den Brande.)